Intuitivna anatomija

Semanar traje ukupno 15 dana


Ovo je seminar za praktičare Theta isceljivanja koji žele da unaprede svoje umeće intuitivnog očitavanja i isceljivanja. Detaljnije ćete se upoznati sa  sistemima organa i videćete kako svaki sistem i organ u telu nosi u sebi skladištene emocije i verovanja i kako se te emocije odnose na pojedine bolesti.

U toku tri nedelje, koliko traje seminar, učesnici će imati dovoljno vremena za samoisceljivanje kao i za rad na ostalim polaznicima tečaja. Što više ograničavajućih programa, verovanja i emocija praktičar očisti kod sebe, to će mu biti lakše da radi sa klijentima. Ovaj seminar nudi priliku za najdublji rad na sebi. Polaznicima će se na seminaru uručiti priručnik na srpskom jeziku i Atlas ljudskog tela.


Preduslovi: Osnovni DNK, Napredni DNK, Kopaj dublje

Seminar traje 3x5 dana sa 2 dana pauze izmedju (5/2/5/2/5)

Sledeci termini: piši ako si zainteresovana

Semianar se odrzava ukoliko se prijavi minimum 4 osobe.
Cena seminara je u skladu sa zemljom gde se odrzava 
(za sve one koji zele da obnove ovaj seminar, bez obzira kod kog ucitelja su ga pohadjali, cena je upola manja)

Rezervacija mesta je obavezna i postize se uplatom 30 dana pre pocetka seminara, ili kompletnom uplatom ako se prijavite kasnije. Ostatak iznosa mozeš uplatiti neposredno pre pocetka seminara ili prvog dana seminara. Uslov za prisustvovanje je uplata kompletnog iznosa najkasnije prvog dana seminara. 

U cenu seminara su uracunati sav materijal, kafa, caj i grickalice za vreme pauze
Ukoliko zeliš da organizuješ ovaj seminar, i mene unajmiš kao uciteljicu, obrati mi se licno da se dogovorimo oko uslova i detalja.